QT Time Den Haag

Op zoek naar een volledig internationaal gecertificeerde (specialistische) reanimatiecursus in omgeving Den Haag of wil je opgeleid worden tot instructeur reanimatie? Bekijk ons volledige aanbod reanimatiecursussen.

Wil je meer weten over de achtergronden bij incidenten met gevaarlijke stoffen en de opvang en behandeling van slachtoffers? Meld je dan aan voor een van onze cursussen gevaarlijke stoffen.

Ben je juist geïnteresseerd in het verbreden van je kennis op het gebied van auscultatie & lichamelijk onderzoek of bijvoorbeeld het lezen van een ECG? Schrijf je in voor een van onze specialistische cursussen.

Hoogwaardig cursorisch onderwijs aan medische professionals, volledig gecertificeerd en geaccrediteerd.

Centrale ligging t.o.v. Den Haag en uitstekende overnachtingsmogelijkheden

Professionele leeromgeving, ruime parkeermogelijkheden en  goed bereikbaar met OV

QT Time is een toonaangevende zorgopleider in Midden-Nederland en biedt zorgprofessionals kwaliteitsopleidingen op het gebied van reanimatie, lichamelijk onderzoek en gevaarlijke stoffen. De opleidingen volgt u in klein groepsverband, middels een praktijkgerichte methode en met aandacht voor professionele groei.

Onze volledig uitgeruste trainingslocatie is naast de verzorging van onze cursussen ook ingericht voor trainingsmogelijkheden voor uw eigen organisatie. QT Time Den Haag verzorgt een gastvrije ontvangst, goede ondersteuning in de vorm van theorie-en praktijklokalen voorzien van WiFi, en een goede parkeergelegenheid.  Komt u langs?

Veelgekozen opleidingen

Geinteresseerd in een andere opleiding? Bekijk ons volledig aanbod.

Bereikbaarheid QT Time

QT Time is gevestigd aan de Meidoornkade 18 te Houten.

U bereikt ons vanuit Den Haag het beste met de auto via de A2 richting Utrecht, vervolgens de A12 richting Arnhem en daarna de A27 richting Houten, neem vervolgens afslag Houten (afrit 29).  Met een half uur reistijd bent U op onze locatie.

Meer weten over onze zorgopleidingen Den Haag?

Jazeker, denk dan bijvoorbeeld aan Hotel Van der Valk Houten.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Inschrijven is eenvoudig, ga daarvoor naar ons aanbod.